17 Temmuz 2022 Pazar

Prime videoları bilgisayara nasıl indirilir

Prime videoları bilgisayara nasıl indirilir

prime videoları bilgisayara nasıl indirilir

Adıma URL'sini indirmek ve kopyalamak istediğiniz Amazon videosunu açın. 2. Adıma Video Grabber web sitesine gidin ve URL'yi giriş kutusuna yapıştırın. Adım 3. Tıklayın " İndir "düğmesini tıklayın ve indirmeden önce" Başlatıcıyı İndir "istenir. Yapmanız yeterlidir. 4. Adıma Videoyu analiz etmek birkaç saniye sürecektir Öncelikle buraya tıklayarak programı indirin ve yükleyerek çalıştırın. Karşınıza yukarıdaki resimde gördüğünüz pencere çıkacak. Burada ok işaretiyle gösterilen alana Amazon Prime videosunun url adresini kopyalayıp yapıştırın. Veya url adresi yerine film yada dizinin adını yazarak da aratabilirsiniz. Karşınıza aşağıdaki gibi sonuçlar çıkacak Yöntem 1. Microsoft Mağazasını Kullanın Aşama 1. Açık Microsoft Mağazası ve ardından " Amazon Prime Videosu ” Adım 2. Bulunduğunda, tıklayın Almak. Almak Aşama 3. İndirildiğinde, tıklayın Açık. 4. Aşama. Şimdi, giriş yapmak hesabınıza girin ve kullanmaya başlayın. Yöntem 2. Amazon Prime Video'yu Windows 11/10'da PWA olarak indirin ve yükleyin



Amazon Prime Video Nasıl Kaydedilir? | UkeySoft



Justin Sabrina tarafından Eylül tarihinde güncellendi 02, Amazon Prime aboneliğinin bir parçası olarak hem masaüstü hem de taşınabilir aygıtlarda 40, filmlerini, TV bölümlerini ve diğer birçok türde videoyu izlemenize izin verilir. Bölüm 1. Filmleri Amazon'dan Bilgisayarıma indirebilirsiniz? Bölüm 2. PC'de ve Mac'te Amazon Prime Video Kaydı Bölüm 3. Amazon Video Downloader ile Amazon Video'yu PC'ye indirin Bölüm 4. Daha Fazla Video Akışı ve Müzik Dönüştürücü Önerisi. YouTube Videolarını İndirmenin 4 Yolu Ücretsiz. PC'de Netflix Videoları Nasıl Kaydedilir. Prime aboneleri bir sürü büyük avantaj elde ediyor ancak bazı kısıtlamalar var. Örneğin, Prime Video başlıklarının tamamı indirilemiyor ; Amazon aboneleri, akış veya indirmeler başladıktan sonra 48 saat içinde görüntülemeyi tamamlamalıdır prime videoları bilgisayara nasıl indirilir video ödeme yapıldıktan 30 gün sonra sona erecektir. Amazon Prime Instant Video'yu istediğiniz zaman, istediğiniz yerde izleyebilmek için kısıtlamalardan nasıl kurtulacağınızı sormak isteyebilirsiniz.


Bu eğitimde size neden Amazon Prime videolarını bilgisayarınıza indiremeyeceğinizi ve Amazon Prime videosu nasıl kaydedilir bir akıllı aracılığıyla çevrimdışı oynanabilir Amazon Prime video kaydedici. Amazon'dan video akışı yapabilmenize rağmen, onları hiç indiremez ve izleyemezsiniz. Bunun nedeni Dijital Haklar Yönetimi Amazon'un indirilen ortamları korumak için prime videoları bilgisayara nasıl indirilir DRM. Amazon videosu satın almış olsanız bile PC'nize indiremezsiniz. Ayrıca Amazon, Prime Video için masaüstü uygulamaları sağlamaz, bu nedenle Amazon Prime videolarını başka araçlarla PC'nize indirmeniz gerekir. Piyasada çok sayıda Amazon video indirme veya hizmeti var, prime videoları bilgisayara nasıl indirilir, ancak bunlar aslında ihtiyacınız olan Amazon videolarını bilgisayarınıza indirmenize yardımcı olmuyor.


Böyle bir rahatsızlığınız varsa, lütfen aşağıda listelediğimiz 2 geçerli yöntemi inceleyin. bilgisayar ekranını kaydetHD video kaydedin ve MP4, WMV, MOV, AVI, GIF, TS ve bilgisayarlarla ve taşınabilir cihazlarla uyumlu diğer formatlara kaydedin, prime videoları bilgisayara nasıl indirilir. Şimdi kılavuzu takip edin ve detaylı olarak öğrenebilirsiniz. Adıma UkeySoft Ekran Kaydediciyi Kur ve Başlat UkeySoft Ekran Kaydediciyi indirdikten sonra bilgisayarınıza kurmak için kurulum talimatlarını takip edebilirsiniz.


Açın ve " Ekran kaydedicisi "seçenek. Adıma Kayıt Alanını Özelleştirme Bu program serbestçe kayıt alanını seçmenize olanak tanır, tam ekran veya özel seçebilirsiniz. Adıma Ses Giriş Kanalı Seçin Yüksek tanımlı bir Amazon Prime videosu elde etmek için " Bilgisayar sesi "bu, orijinal ses kalitesini koruyan bir video kaydedecektir. Bu UkeySoft Ekran Kaydedici programı, videoyu FLV, MP4, prime videoları bilgisayara nasıl indirilir, AVI ve WMV'ye ve daha popüler formatlara kaydetmeyi destekler. Ayrıca, varsayılan depolama yolunu beğenmezseniz, bunu "Çıktı" sütunundan da ayarlayabilirsiniz. Adıma Kayıtlı Amazon Prime Videoyu Düzenleyin ve Dönüştürün Seçenek Kaydedilen Amazon videosunu düzenlemek istiyorsanız, lütfen Prime videoları bilgisayara nasıl indirilir sayfaya geri dönün ve " Video Araç Kutusu "fonksiyonu, program yeni bir pencere açacak, kaydedilmiş videoyu içe aktaracak ve düzenleyecektir.


Not: Kesintisiz düzgün oynatma sağlamak için, ağ bağlantınızın iyi olduğundan emin olmalısınız veya videoyu önceden tam olarak yükleyebilirsiniz. Artık Amazon Prime videosunu başarıyla bilgisayarınıza indirdiniz ve bilgisayarınızda çevrimdışı olarak keyfini çıkarabilir veya Amazon Prime videolarını çevrimdışı oynatmak için başka bir cihaza aktarabilirsiniz. Video Grabber, Amazon, YouTube, Vimeo, Dailymotion, Tubechop, prime videoları bilgisayara nasıl indirilir, vb. Gibi popüler çevrimiçi video web sitelerinden videolar çekmenize yardımcı olacak ücretsiz bir çevrimiçi yazılımdır. İndirmeden önce, bu araç size istediğiniz format ve tanımı seçmeniz için bazı seçenekler sunacaktır. Video URL adresini kopyalayıp yapıştırmanız yeterlidir, video seçiminize göre MP4, WebM veya 3GP formatında alınacaktır. Amazon videosunu bilgisayarınıza kaydetmeden önce, Video Grabber'ın tamamen ücretsiz bir web tabanlı program olduğunu bilmelisiniz.


Adım 3. Tıklayın " İndir "düğmesini tıklayın ve indirmeden önce" Başlatıcıyı İndir "istenir. Yapmanız yeterlidir. Adıma Videoyu analiz etmek birkaç saniye sürecektir. Bundan sonra, indirmeye başlamak için açılır diyalogda istediğiniz formatı ve tanımı seçin. Adım prime videoları bilgisayara nasıl indirilir. Sekme " İndir Çevrimiçi Amazon video indirmeyi başlatmak için "düğmesine basın. iTunes DRM Video Dönüştürücü - İTunes DRM'yi kaldırın ve M4V Video'yu MP4 Free'e Dönüştürün. İTunes'dan indirilen tüm filmler, müzik videoları veya TV şovları DRM şifreleme ile korunmaktadır, indirilen iTunes videolarının DRM korumalı M4V formatında geldiğini görebilirsiniz, bu nedenle diğer cihazlarda keyfini çıkarmak için kopyalayamazsınız veya başka formatlara dönüştüremezsiniz. Ayrıca, satın alınan iTunes filmlerini aynı anda 5'ten fazla farklı cihazda izlemenize izin verilmezken, kiralık iTunes M4V filmleri sınırlı bir süre içinde yetkili bir cihazda oynatılabilir.


Kiralama süresi sona erdiğinde, film iTunes arşivinizden otomatik olarak kaybolur, bu nedenle iTunes'dan satın alınan filmleri sonsuza kadar tutamazsınız, prime videoları bilgisayara nasıl indirilir. İTunes M4V videosunu sonsuza dek kaydetmek veya iTunes DRM M4V TV Şovlarını veya videolarını herhangi bir sınırlama olmaksızın herhangi bir prime videoları bilgisayara nasıl indirilir oynatmak için, UkeySoft M4V Dönüştürücü iTunes DRM'yi kaldırmak ve M4V dosyalarını herhangi bir cihazda oynatmak için MP4'e dönüştürmek için tasarlanmıştır. Yani, Apple Music şarkılarını MP3 formatına indirmek için bu Apple Music Converter'ı kullanabilirsiniz. Spotify müziğini herhangi bir cihaza aktarmak, kopyalamak ve oynatmak üzere indirmek için DRM'yi Spotify müziğinden çıkarmanız gerekir.


istemi: gerek oturum aç yorum yapmadan önce. Henüz hesap yok. Lütfen buraya tıklayınız kayıt olmak. Spotify müziğini MP3, M4A vb. Kayıpsız çevrimdışı oynatma için Amazon Music'i kolayca MP3, FLAC vb. Videoları bilgisayara indirin, YouTube müziğini hızlı bir şekilde mp3'e dönüştürün. Amazon Prime Music, Music Unlimited ve HD'den şarkıları, podcast'leri MP3, M4A, AAC, prime videoları bilgisayara nasıl indirilir, WAV, FLAC vb. Tidal HiFi, yüksek kaliteli şarkıları bilgisayara indirin, Tidal müziği MP3, FLAC, WAV, AAC, vb. Formatlara dönüştürün. İTunes M4V filmlerini, TV şovlarını ve müzik videolarını MP4 video formatına dönüştürün. Taşınabilir ve mobil cihazlarda oynatmak için DVD'yi herhangi bir ana ses ses ve video formatına kopyalayın.


Bilgisayarınızdaki USB aygıtlarında bulunan dosya ve klasörleri parola ile koruyun ve gizleyin. USB disk, bellek çubuğu ve daha fazla USB flash sürücüyü parola ile koruyun ve şifreleyin. Videoyu kesin, birleştirin, kırpın, kırpın ve döndürün; Prime videoları bilgisayara nasıl indirilir BGM ekleyin ve video efektini geliştirin. Oluşturduğunuz videolara eklemek üzere ücretsiz şarkılar almak için Spotify'dan ücretsiz müzik indirin. En iyi Beatport Music Downloader'ın yardımıyla Beatport Music'i MP3'e ücretsiz olarak nasıl indireceğinizi öğrenmek için bu gönderiye göz atın, ardından Beatport Music'i çevrimdışı oynatmak veya müzik remiksi için kullanmak üzere MP3 oynatıcıya aktarabilirsiniz. Traxsource'dan nasıl müzik indireceğinizi bilmek ister misiniz? Bu yazıda Traxsource Music'i MP2'e indirmenin 3 yolunu öğreneceksiniz.


Beatport Music'i MP3'e nasıl dönüştüreceğinizi bilmek ister misiniz? Bu yazıda size Beatport Music'i MP3'e ücretsiz dönüştürmenin en iyi yolunu göstereceğiz. Apple Müzik Dönüştürücü. Spotify Müzik Dönüştürücü. Amazon Müzik Dönüştürücü. Gelgit Müzik Dönüştürücü. Sesli Dönüştürücü. M4V Dönüştürücü. Ekran kaydedicisi. Video Converter. Video Editor. Video Filigran Kaldırıcı. Fotoğraf Filigran Temizleyici. Kilit Açma ve Düzeltme. iOS Kilit Açıcı. iOS Sistem Kurtarma. iOS Veri Silgisi. Dosya Kilidi. Dosya Kilidi Mac. USB Şifreleme. CD DVD Şifreleme. Mac ve PC'de Amazon Prime Video Nasıl Kaydedilir. Justin Sabrina tarafından Eylül tarihinde güncellendi 02, Dilinizi seçiniz: English. Arabic Chinese Simplified Chinese Traditional Czech Dutch English French German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Kazakh Korean Malay Polish Portuguese Russian Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian Vietnamese.


Özet Aboneliği iptal ettikten sonra Amazon Prime Video'yu oynatılabilir nasıl tutulur? PC ve Mac'te Amazon Prime Instant Video kaydetmenize ve kaydedilen Amazon videolarını, TV şovlarını ve filmlerini çevrimdışı oynamak için herhangi bir cihaza MP4'e dönüştürmenize yardımcı olmanın kolay bir yolu. Beğenebilirsin: YouTube Videolarını İndirmenin 4 Yolu Ücretsiz PC'de Netflix Videoları Nasıl Kaydedilir. Ücretsiz dene Ücretsiz dene. Ücretsiz deneme Ücretsiz deneme. Apple Müzik Dönüştürücü Apple Müzik, iTunes M4P Şarkıları ve Sesli Kitabı MP3, M4A, AAC, prime videoları bilgisayara nasıl indirilir, WAV, FLAC vb.


İndir İndir.




How to Download Movies from Amazon Prime Video to Laptop

, time: 1:28





Amazon Prime Videoları Nasıl İndirilir? - blogger.com - TeknolojiBil


prime videoları bilgisayara nasıl indirilir

Adıma URL'sini indirmek ve kopyalamak istediğiniz Amazon videosunu açın. 2. Adıma Video Grabber web sitesine gidin ve URL'yi giriş kutusuna yapıştırın. Adım 3. Tıklayın " İndir "düğmesini tıklayın ve indirmeden önce" Başlatıcıyı İndir "istenir. Yapmanız yeterlidir. 4. Adıma Videoyu analiz etmek birkaç saniye sürecektir Öncelikle buraya tıklayarak programı indirin ve yükleyerek çalıştırın. Karşınıza yukarıdaki resimde gördüğünüz pencere çıkacak. Burada ok işaretiyle gösterilen alana Amazon Prime videosunun url adresini kopyalayıp yapıştırın. Veya url adresi yerine film yada dizinin adını yazarak da aratabilirsiniz. Karşınıza aşağıdaki gibi sonuçlar çıkacak Yöntem 1. Microsoft Mağazasını Kullanın Aşama 1. Açık Microsoft Mağazası ve ardından " Amazon Prime Videosu ” Adım 2. Bulunduğunda, tıklayın Almak. Almak Aşama 3. İndirildiğinde, tıklayın Açık. 4. Aşama. Şimdi, giriş yapmak hesabınıza girin ve kullanmaya başlayın. Yöntem 2. Amazon Prime Video'yu Windows 11/10'da PWA olarak indirin ve yükleyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder