17 Temmuz 2022 Pazar

Windows 10 mağaza indir

Windows 10 mağaza indir

Windows 10 mağaza indir

Windows 10 #Store (Mağaza) Kurmak // How to install windows 10 store app#Windows10Store (mağaza) açılmıyor ve mağaza uygulamanız yok (kaldırdıysanız) ise bu Windows'u kişiselleştirmenize ve daha üretken olmanıza yardımcı olan uygulamalar ve temalarla Microsoft Windows'u kendinize özel hale getirin. Ana içeriğe atla. Microsoft İndirme Merkezi; Microsoft Store Desteği; İadeler; Sipariş izleme; Eğitim. Microsoft Eğitim; İş, verimlilik, sosyal ağ, oyun ve daha fazlası için Microsoft Store'da uygulama arayın ve indirin. Ana içeriğe atla. Microsoft. Windows. Windows. Windows Giriş ; Windows işletim sistemi. YENİ Windows Windows 11 hakkında bilgi edinin; Windows 11'i edinme Windows 10'da yerleşik olarak harika uygulamalar bulunur



Uygulamalar | Microsoft Windows 10 | Resmi Site



resimde de görüldüğü gibi nereden indireceğimi bulamadım bir türlü hesabıma giriş yaptım indirme butonu yok belki uygulama ücretsiz değildir diye düşündüm ücretsiz yazan bir sürü uygulamaya tıkladım hepsinde aynı durum var. Merhaba SultanaVV Windows 10 mağaza indir. Komut İstemi 'ni yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki komutları sırasıyla girip ENTER 'a basınız:. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatınız ve Komut İstemi 'ni açıp, Windows 10 mağaza indir, aşağıdaki komutları giriniz:. netsh int ip reset a. txt Komutunu yaz ıp ENTER tuşuna basın. Bazı bölümlerin sıfırlandığını ve karşılığında TAMAM yazdığını teyit edin. netsh winsock reset Komutunu yaz ıp ENTER tuşuna basın. netsh winhttp reset proxy Komutunu yaz ıp ENTER tuşuna basın. netsh advfirewall reset Komutunu yaz ıp ENTER tuşuna basın. Bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol edin. Eğer hala sorununuz devam ederse yeni bir kullanıcı açın ve durumu kontrol edin. Tehditler; intihar, şiddet veya başkasına zarar vermeye ilişkin her türlü tehdidi içerir.


Topluluk web sitesine ilişkin herhangi bir yetişkin teması veya uygunsuz içerik. Çıplaklıkla ilgili herhangi bir görüntü, bağlantı veya tartışma. Aşağılayıcı, haşin, kaba, hakaret içeren veya saygısız tüm davranışlar. Ürün anahtarları veya korsan yazılım bağlantıları dahil olmak üzere Son kullanıcı lisans sözleşmelerini ihlal eden tüm davranışlar. İstenmeyen toplu e-posta veya toplu reklam. Virüs, casus yazılım, Windows 10 mağaza indir, kötü amaçlı yazılım veya kimlik avı siteleri içeren bağlantılar veya bunların reklamları. Kullanım Koşulları veya Kullanım Kuralları'na göre diğer uygunsuz içerik ya da davranışlar. Çocuk pornografisi, çocuk çıplaklığı veya diğer çocuk tacizleri ya da istismarları ile ilgili herhangi bir görüntü, bağlantı veya tartışma.


Ayrıntılar gerekli : karakter kaldı İptal Gönder 50 kişi bu yanıtı yararlı buldu. Bu yanıt yararlı oldu mu? Evet Hayır. Yardımcı olmadığı için üzgünüz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz sitemizi geliştirmemize yardımcı olmaktadır. Aşağıdan aramak istediğiniz yeri seçin Windows 10 mağaza indir Topluluk'ta Ara. Toplulukta ve destek makalelerinde arayın Windows Windows 10 Topluluk üyesi ara. png resimde de görüldüğü gibi nereden indireceğimi bulamadım bir türlü hesabıma giriş yaptım indirme butonu yok belki uygulama ücretsiz değildir diye düşündüm ücretsiz yazan bir sürü uygulamaya tıkladım hepsinde aynı durum var. Bu konu kilitli. Soruyu izleyip yanıtı yararlı olarak oylayabilirsiniz, ancak bu konuya yanıt veremezsiniz. Ben de aynı soruya yanıt arıyorum Kötüye kullanım bildir. Ayrıntılar gerekli :. İptal Gönder. Cem Altunbaş Gönüllü Moderatör. Bu yanıttan ne kadar memnun kaldınız?


Soru Bilgisi Son Güncelleştirme: Temmuz 14, Görüntüleme: 4. Diğer dillerde bu site x, Windows 10 mağaza indir. Čeština Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Norsk Bokmål Polski Português Windows 10 mağaza indir Svenska Ελληνικά Русский עברית العربية ไทย 한국어 中文 简体 中文 繁體 日本語.




Windows'ta Silinen Microsoft Store Nasıl Geri Getirilir

, time: 4:31





Windows Oyunları - Microsoft Mağazası


Windows 10 mağaza indir

Windows'u kişiselleştirmenize ve daha üretken olmanıza yardımcı olan uygulamalar ve temalarla Microsoft Windows'u kendinize özel hale getirin. Ana içeriğe atla. Microsoft İndirme Merkezi; Microsoft Store Desteği; İadeler; Sipariş izleme; Eğitim. Microsoft Eğitim; Windows üzerinde Microsoft Store'u açma. Windows 11 Windows 10 Microsoft Store Microsoft hesabı panosu. Diğer Daha az. Başlat ’ı seçin ve ardından Microsoft Store 'a girin. Uygulamayı açmak için seçin. Microsoft Store açılmazsa Microsoft Store Windows 10 #Store (Mağaza) Kurmak // How to install windows 10 store app#Windows10Store (mağaza) açılmıyor ve mağaza uygulamanız yok (kaldırdıysanız) ise bu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder