17 Temmuz 2022 Pazar

Albüm resmi indirici mac

Albüm resmi indirici mac

albüm resmi indirici mac

 · 6 İTunes'a gidin, albüm resmi eklemek istediğinizi bulun. "Bilgi Al" ı sağ tıklayın, açılan pencerede "sanat eseri" - "Sanat Eseri Ekle" yi seçin - kaydedilmiş sanat eserinizi Masaüstünden ekleyin - "Tamam" 7 Albüm sanat eserlerini iTunes'dan edinebilirsiniz. Albüm kapak eserlerini almanın ikinci yolu - Google'dan MP3'e albüm kapağı indirin ve ekleyin iTunes bir kapak resmi indirici olabilir. Artık iTunes ile eksik albüm kapak resimlerini indirebilir ve şarkınıza ekleyebilirsiniz. 1. Mac'inizde / PC'nizde iTunes'u açın 2. Eksik albüm kapak resmini aramak için "Dosya"> "Kütüphane"> "Albüm Kapak Resmi Al" ı tıklayın Evet, bitti. Çok kolay, değil mi? Albümleri klasör içinde görmek için (Albümleri klasörü gibi), klasörün yanındaki oku tıklayın. Ya da yalnızca klasörün adını seçmeniz yeterli; içindeki albümler sağdaki pencerede görünecektir. Albümü çift tıklayarak açın. İpucu: Belirli bir albümü hızla görebilmek için Görüntü > Albümler’i seçin, sonra açmak istediğiniz albümü seçin



Albüm Resmi İndiricisi, Albüm Kapaklarını İndirmek İçin Program | ITIGIC



Albüm resmi, albümü görüntülemek için kullanılan küçük bir fotoğraftır. Albümü çekici ve hoş kılıyor. Ayrıca albüm kapağı, bu albümdeki müziğin ne olduğunu anlayabilmeniz için ayırt edici bir sembol olacaktır. Ancak dijital müziğimizin çoğunun üzerinde albüm resmi yok, olsa bile albüm resmi uygun veya hoş değil. Bu, müziğin biraz tuhaf ve dağınık görünmesini sağlayacaktır. Özellikle favori MP3 müziklerinizi Facebook veya müzik sitelerinde paylaşacağınız zaman, albüm resmi indirici mac, MP3'ünüzde albüm resmi indirici mac görünen albüm kapakları gereklidir. Veya en sevdiğiniz albümü oluşturmak istiyorsanız, güzel bir albüm resmi gerçekten etkileyici olacaktır. Şimdi soru geliyor, MP3'e albüm resmi nasıl eklenir? Endişelenme, çok zor değil. Size yardımcı olacak 3 basit yol tanıtacağım MP3'e albüm resmi ekle bu kılavuzda. Şimdi cevabı birlikte bulalım. Windows Media Player, Windows'un varsayılan müzik ve video oynatıcısıdır. Zaman içinde, MP3'e albüm kapağı ekleme işlevinin albüm resmi indirici mac kullanışlı olduğu birçok yeni özellik eklenmiştir.


MP3'inize albüm resmi eklemek için adımları takip edebilirsiniz:. Adım : Albüm resmi olarak kullanmak istediğiniz resmi kopyalayın. Resmi aramayı kolaylaştırmak için doğrudan masaüstünüze kaydedebilirsiniz. Adım : Windows Media Player'ı başlatın, albüm resmi indirici mac. Eğer varsa Şimdi oynuyor modu, tıklayın Kütüphaneye Geç müzik kütüphanenizi görüntülemek için. Ardından, kapak resmi eklemek istediğiniz MP3 dosyasını bulun. Adım : Albüme sağ tıklayın ve tıklayın Albüm resmini yapıştır. Sonra MP3'inizi albüm resmiyle birlikte alacaksınız. MP3'e albüm resmi eklemek için iTunes'u kullanmadan önce, MP3 dosyalarınızı iTunes ile senkronize edip etmediğinizden emin olmanız gerekir. Değilse, önce onları senkronize etmeniz ve sonra aşağıdaki adımları izlemeniz gerekir. Sonra eklemek için bir albüm resmi seçebilirsiniz. not : Bu albümde daha önce albüm resmi yoksa, yukarıdaki adımları uygulamanız yeterlidir.


Ancak, eskisini değiştirecekseniz, sadece bir adım daha gerekir. İçinde Sanat eseri penceresinde eski albüm resminizi göreceksiniz Diğer Yapıtseçmek için eskisini sağ tıklayın Resmi Sil. Sonra üzerine yeni bir albüm resmi ekleyebilirsiniz. Resmi doğrudan iPhone veya iPad'inizde, iPad'inizde veya iPod'unuzda albüm resminiz olarak kullanmak istiyorsanız, iPhone Transfer Pro'yu deneyebilirsiniz. Net ve anlaşılır arayüzü ile iPhone Transfer Pro, albüm resmi ve resimleri olmadan müziği hızla ve kolayca bulmanızı sağlar. Albüm resmini MP3'e eklemek için nasıl kullanılacağını görelim.


Adım : Bu yazılımı indirdikten sonra, bu programı bilgisayarınıza kurup başlatın. Adım : Tıklayın müzik sol tarafta ve albüm resmi eklemek istediğiniz MP3 müziğini seçin. Adım : Ardından, seçmek için hedeflenen Müzik'e sağ tıklayın Bilgi düzenle. O zaman göreceksin Müzik Bilgisi albüm resmi indirici mac tarafta. Tıkla Düzenle Albüm resmini fotoğraflarınızdan eklemek için resmin altındaki simge. Albüm resimlerini Google'dan arayabilir ve tek tek indirebilirsiniz. Görüntü boyutunu MP3 albümünüze uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz. Albüm kapağını yerel bilgisayarınızdan manuel olarak eklemenizi veya albüm kapağını çevrimiçi olarak indirmenizi sağlar. Tarayıcıdan bilgisayarınıza güzel albüm çizimlerini indireceğiniz zaman Windows Media Player ve iTunes kullanabilirsiniz.


Ancak albüm kapağı iPhone'unuzda varsa ve onu indirmek veya iTunes'unuzla eşzamanlamak istemiyorsanız, albüm resmi indirici mac, fotoğrafları iTunes'a veya bilgisayara aktarmadan veya yedeklemeden iPhone Transfer Pro'yu deneyebilirsiniz. Bu programda yapabilirsiniz. Gidin ve güzel görünümlü albüm resminizi MP3'ünüze eklemeye çalışın, ardından ayrıntılı MP3 veya kişisel albümünüzü paylaşabilirsiniz. Telefon MP3 formatını reddediyor mu? Ücretsiz çevrimiçi araçlar ve masaüstü yazılımı dahil olmak üzere en iyi 3 MP4'ten MP6'e dosya dönüştürücü ile MP3'ü MP4'e dönüştürmeniz yeterlidir, albüm resmi indirici mac.


Bu gönderide 8 en iyi MP3 oynatıcıyı ücretsiz indirebilirsin. Bu eğitici yazı, MP3 dosyalarınızı en iyi MP3 ses seviyesi normalleştiricisi ile nasıl normalleştireceğinizi, aynı şarkı ses seviyesinden en iyi şekilde çıkarmanızı sağlar. Müzikleri iPhone, iPad veya iPod'dan nasıl sileceğinizi bilmiyor musunuz? Bu yöntemleri almak için bu makaleyi takip etmeniz yeterli. MP3'i düzenle MP3'e Albüm Resmi Ekleme MP3 Kompresör MP3 Splitter MP3 Kırpıcı. MP3'e Albüm Resmi Ekleme Bedava indir Bedava indir. Çözüm 1: Windows Media Player ile MP3'e Albüm Resmi Ekleme Çözüm 2: iTunes kullanarak MP3'e Albüm Sanatını ekleyin Çözüm 3: iPhone Transfer Pro'yu kullanarak MP3'e Albüm Resmi Ekleme MP3'e Albüm Resmi Ekleme Hakkında SSS.


Albüm kapaklarını MP3'e nasıl indirebilirim? VLC, MP3 albüm resmi indirici mac bir albüm ekler mi? İTunes hangi görüntü dosyası biçimini kullanıyor? JPG ve PNG dosyası iTunes'daki müziğin yanında görüntülenebilir. Bu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz? Tarafından güncellendi Ted Klarso için MP3. İlgili Makaleler Telefon için MP6'ü MP3'e Dönüştürmenin 4 Kanıtlanmış Yolu Telefon MP3 formatını reddediyor mu? Tartışmaya burada katılmak için yorumlarınızı ekleyin. Yükleme Merkezi'nden AnyMP4 Mağazası. Firma Hakkımızda Gizlilik Politikası Kullanım Şartları. Destek Destek Merkezi İletişim merkezi Ortaklık Programı. Dil Seçin Dil Seçin İngilizce İtalyan İspanyolca Portekizce Macarca Rusça Çek Lehçe Yunan Türk Fince Norveççe Flemenkçe Danimarkalı İsveççe Çin geleneği. Telif hakkı © AnyMP4 Studio. Tüm hakları Saklıdır.




How to sync music from your Mac to your iPhone or iPad in macOS Catalina — Apple Support

, time: 1:29





Album Art'ı Windows / Mac'te iTunes ile veya iTunes olmadan MP3'e Nasıl Eklerim?


albüm resmi indirici mac

 · 6 İTunes'a gidin, albüm resmi eklemek istediğinizi bulun. "Bilgi Al" ı sağ tıklayın, açılan pencerede "sanat eseri" - "Sanat Eseri Ekle" yi seçin - kaydedilmiş sanat eserinizi Masaüstünden ekleyin - "Tamam" 7 Albüm sanat eserlerini iTunes'dan edinebilirsiniz. Albüm kapak eserlerini almanın ikinci yolu - Google'dan Uygulamayı indirin ve MP3’lerinizi sakladığınız klasörü seçin. Uygulama eksik albüm kapaklarını arar ve bunları bir diske veya ses dosyasına kaydeder. Araç birkaç seçenek bulursa, bulunan albüm resminden en iyi çözümü seçmenizi ister. Albüm resmini iki şekilde kaydedin: “Cover” adlı ses dosyalarının bulunduğu klasörde Mac’inizdeki Fotoğraflar uygulamasında aşağıdakilerden birini yapın. Boş bir albüm yaratma: Dosya > Yeni Albüm komutunu seçin veya imleci kenar çubuğundaki Albümlerim’in yanına getirip Ekle düğmesini tıklayın, sonra Albüm’ü seçin. Bir grup fotoğraftan yeni bir albüm yaratma: Yeni albümde olmasını istediğiniz fotoğrafları seçin, sonra Dosya > Seçimle Yeni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder