17 Temmuz 2022 Pazar

Hikaye remix windows 10 indir

Hikaye remix windows 10 indir

hikaye remix windows 10 indir

Bizim Hikaye Remix (Ari Gemci): Karanlığa çak bir kibrit, Ruhunu ver ver ateşe. Omuzunda hayatın yükü, Yüzünü dön dön güneşe. Güneşe bi el ateş ettik, Bilemedik kendimizi erittik. Ayakkabımız yırtıktı ama, Dikenleri yolları koşarak geçtik. Ah nerde bizdeki eski neşe, Bile bile daldık ateşe, Kimse tutmadı elimizden  · Microsoft, Build 10'de Windows 'un yeni Story Remix deneyimini tanıttığında, şirket oldukça havalı bir Karma Gerçeklik demosu sergiledi. Bu özellik, kullanıcıların Remix 3D hizmetinden gerçek hayattaki videoya 3D nesneler eklemesine izin verdi ve aslında çok havalı görünüyordu. Ne yazık ki, Windows 10 Fall Creators Güncellemesi başladığında [ ]  · Microsoft'un yeni Hikaye Remix deneyimi Windows 10'da, işletim sistemi için yaklaşan Fall Creators Update'in ana özelliklerinden biridir. Güncelleme önümüzdeki ay gönderilecek. Ekim 17th tam olarak. Akıcı Tasarım sistemi adı verilen yeni bir tasarım dili dokunuşuyla birlikte işletim sistemi genelinde birçok küçük güncelleme getiriyor



Çağatay Akman - Bizim Hikaye Remix (Ari Gemci) İNDİR



Microsoft'un yeni Hikaye Remix deneyimi Windows 10'da, işletim sistemi için yaklaşan Fall Creators Update'in ana özelliklerinden biridir. Güncelleme önümüzdeki ay gönderilecek. Ekim 17th tam olarak. Akıcı Tasarım sistemi adı verilen yeni bir tasarım dili dokunuşuyla birlikte işletim sistemi genelinde birçok küçük güncelleme getiriyor. Fall Creators Update'in diğer iki ana özelliği - yeni Windows Zaman Çizelgesi deneyimi ve Bulut Panosu — Fall Creators Update sürümü için kesinti yapmayacak. O da oldu Son zamanlarda rapor Yeni Story Remix deneyiminin ana harika özelliği olan özel efektler de kesintiye uğramayacağını ve Story Remix'te tam olarak ne olduğu konusunda bazı karışıklıklar olduğunu söyledi. İyi haber şu ki Story Remix, hikaye remix windows 10 indir, beklendiği gibi Windows 10 Fall Creators Update ile birlikte gönderilecek.


Ancak daha da önemlisi, özel efektler özelliği, Windows Insiders'ın Skip Ahead'in parçası için yakında gelecek ve bir Microsoft sözcüsüne göre, Ekim ayında piyasaya çıktığında Windows 10 Fall Creators Update'te de mevcut olacak. Redmond'un, özelliği Windows 10'daki Microsoft Fotoğraflar uygulaması için normal bir uygulama güncellemesi olarak mı sunmayı planladığı veya güncellemeyle birlikte kutudan çıkarılıp çıkarılmayacağı belli değil. En azından şimdilik. Aslında yeni özel efektleri deneyebildim bunların hepsi 57 bugün Story Remix'te ve çoğunlukla gerçekten iyi çalışıyorlar.


Deneyim biraz sorunlu ve muhtemelen hala geliştirme aşamasında olduğu için biraz istikrardan yoksun, ancak temel özellikler gayet iyi çalışıyor. Yani bu biraz havalı. Yine de Microsoft'un Apple'ın iMovie'siyle rekabet edebilecek modern bir Movie Maker yapmasını tercih ederim. Story Remix oldukça havalı, ancak basit video düzenleme ve bazı Story Remix özellikleri için modern bir Movie Maker birçok kullanıcı için mükemmel olurdu. Ama evet — Story Remix ve hikaye remix windows 10 indir özel efektleri Windows 10 Fall Creators Hikaye remix windows 10 indir ile birlikte gönderilecek. Ve her şey Microsoft'un planlarına göre giderse, bu değişmemeli.




How To Download Install and Activate Windows 10 Free Genuine - Download and Install Windows 10 Free

, time: 15:34





Çağatay Akman - Bizim Hikaye Remix (Zafer Erişen) İNDİR


hikaye remix windows 10 indir

Ana / Kariyer / Windows 10'un Story Remix'iyle ellerinizi açın, fotoğraflarınızı pop yapmak için yeni araç Windows 10'un Story Remix'iyle ellerinizi açın, fotoğraflarınızı pop yapmak için yeni araç ; El nuevo Movie Maker de Windows 10 - Story Remix  · Microsoft bugün yeni bir Windows 10 özelliği olan Story Remix'i tanıttı. OneDrive'daki albüm işlevselliğini, mevcut Fotoğraflar uygulamasını ve daha fazlasını geliştiren firma, Story Remix'i Movie Maker ve iMovie'nin beğenisine rakip olabilecek güçlü bir uygulama yapmayı planlıyor. Görünüşe göre Windows 10'da Fotoğraflar aracılığıyla sunulacak [ ]  · Microsoft'un yeni Hikaye Remix deneyimi Windows 10'da, işletim sistemi için yaklaşan Fall Creators Update'in ana özelliklerinden biridir. Güncelleme önümüzdeki ay gönderilecek. Ekim 17th tam olarak. Akıcı Tasarım sistemi adı verilen yeni bir tasarım dili dokunuşuyla birlikte işletim sistemi genelinde birçok küçük güncelleme getiriyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder