17 Temmuz 2022 Pazar

Windows 10 indirme konumunu değiştirme

Windows 10 indirme konumunu değiştirme

Windows 10 indirme konumunu değiştirme

Buradan cihazınıza indirerek bağlantı sağlayabilirsiniz. Son olarak Google Chrome Bölge değiştirme için adres değiştirme tekniğini kullanabilirsiniz. Farklı bir ülke seçimini deneyerek coğrafi bölge, farklı lokosyon seçebilirsiniz. Bu konumuzda Windows 10 bölgesel konum değiştirme konusunda bilgi vermeye çalıştık  · Windows 10’da Bireysel Klasör Simgelerini Değiştirme. Bir klasör simgesini değiştirmek yukarıdaki işleme benzer. Değiştirmek istediğiniz klasörü sağ tıklayın ve Özellikler’i seçin. Ortaya çıkan pencerede, Özelleştir sekmesine geçin. Bilgisayarınızdan yeni bir simge seçmek için alttaki Simge Değiştir düğmesini Varsayılan indirme konumunu nasıl değiştireceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Telefonunuzun ayarlarına gidin. Depolama seçeneğini bulun. Tercih Edilen Depolama Konumuna veya benzer bir seçeneğe gidin. Tercih ettiğiniz yükleme konumunu seçin. Bu, dahili depolamadan SD karta veya tam tersine geçiş yapmanıza olanak tanır



Microsoft Edge'de indirmeler klasörünün konumunu değiştirme



Sisteminizi en son sürüme güncellemek için, sabit diskinizde güncelleme dosyaları için yeterli alan bulunmalıdır. Sistem sürücünüz doluysa, Windows otomatik olarak farklı bir sürücü kullanmayı dener, ancak birkaç adımda, Windows'u başka bir yerden güncelleme yapmaya da zorlayabilirsiniz. Varsayılan olarak, Windows herhangi bir güncelleme indirmesini ana sürücünüzde depolar, burası Windows'un yüklü olduğu yerdir: C: Windows SoftwareDistribution klasöründe. Sistem sürücüsü çok doluysa ve yeterli alana sahip farklı bir sürücünüz varsa, Windows yapabiliyorsa genellikle bu alanı kullanmaya çalışır.


Windows, güncelleme dosyalarını yüklendikten sonra bir noktadan kaldırmayı önemser, ancak genellikle - özellikle Ekim Güncellemesi gibi büyük güncellemeler söz konusu olduğunda, güncellemeleri kaldırmak istediğinizde bu dosyaları bir süre saklar veya Windows sürümünüzü geri alın. Bu güncellemeler çoğu zaman çok fazla yer kaplayabildiğinden, bazı durumlarda GB olan - Windows'un, özellikle de disk alanın bulunduğu bir yarıiletken sürücü gibi bir şey kullanıyorsanız, bunları farklı bir sürücüye indirmesini isteyebilirsiniz. Çalışması için birkaç çemberin içinden atlamanız gerekecek. Bir sembolik bağlantı oluşturmak için Komut İstemi'ni kullanarak yeni bir klasöre sanal bir bağlantı olan Windows, orijinal klasörü kullandığını düşünen yeni bir klasöre sanal bağlantı olan güncelleme hizmetini kapatıyor ve güncelleme hizmetini yeniden başlatıyoruz.


Yine de karmaşık değil ve sizi adımlardan geçireceğiz. Not: Daha ileri gitmeden önce, sistem klasörlerinde bir şeyleri değiştirirken bir şeyler ters gittiğinde bilgisayarınızı yedeklemelisiniz. Yine de düzenli olarak yedekleme yapıyor olmalısınız, Windows 10 indirme konumunu değiştirme. Oldukça güvenli bir süreç, ancak üzgün olmaktan daha güvenli olmak daha iyi. Yapacağınız ilk şey, farklı bir sürücüdeki indirmeler için yeni bir klasör oluşturmaktır. Bu, Windows'un gelecekteki güncelleme indirmelerini saklayacağı yerdir. Ardından, klasörü istediğiniz şekilde adlandırın.


Daha sonra, bir şeyi değiştirirken herhangi bir şeyi güncellemesini önlemek için Windows Update Windows 10 indirme konumunu değiştirme durdurmanız gerekir ve bir sonraki adımda eski güncelleme klasörünü yeniden adlandırıyor olacağınız için. Windows Update hizmeti çalışıyorsa, bunu yapmanıza izin vermez. Bulana kadar aşağı kaydırın. Şimdi, mevcut klasörü farklı bir şeyle yeniden adlandırmanız gerekecek, Windows 10 indirme konumunu değiştirme. Bunun nedeni, Windows 10 indirme konumunu değiştirme, yeni bir sembolik bağlantı klasörü oluşturacağınız ve Windows'un yalnızca bir adımda oluşturduğunuz yeni klasöre işaret etmesine rağmen, aynı ada sahip iki klasöre sahip olmanıza izin vermemesidir. Bunu yapmak için, Sembolik Bağlantı veya sembolik bağlantı denilen şeyi kullanırız. Bunlar bir kestirme gibi davranıyor; Bilgisayarınızda başka bir yerde gerçek bir klasöre işaret ediyorlar.


Önce, Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın. Kısayol simgesi olan yeni bir "SoftwareDistribution" öğesi C: Windows Klasör. Not : Eğer mklink komutu çalışmadı veya bir hata aldınız, bilgisayarınızı Güvenli Mod'da yeniden başlatmayı ve önceki adımları tekrarlamayı deneyin. adımda yeniden adlandırdığınız yeni oluşturulan sembolik linke kopyalayın. Bu, Windows'un tüm güncelleştirmeleri yeniden indirmesini önleyecektir. Bir şey çalışmazsa, içeriği şimdilik taşımak yerine kopyalamanızı öneririz. Her şeyin çalıştığından emin olduktan sonra, daha sonra her zaman geri gelip eski klasörü silebilirsiniz. Ev Yorumlar Windows 10 Güncellemesi İndirme Klasörü Konumunu Değiştirme, Windows 10 indirme konumunu değiştirme. Birinci Adım: Yeni Güncelleme İndirme Klasörü Oluşturun Yapacağınız ilk şey, farklı bir sürücüdeki indirmeler için yeni bir klasör oluşturmaktır. İkinci Adım: Windows Update Hizmetini Durdurun Daha sonra, bir şeyi değiştirirken herhangi bir şeyi güncellemesini önlemek Windows 10 indirme konumunu değiştirme Windows Update hizmetini durdurmanız gerekir ve bir sonraki adımda eski güncelleme klasörünü yeniden adlandırıyor olacağınız için.


Üçüncü Adım: Eski İndirme Klasörünü Yeniden Adlandırın Şimdi, mevcut klasörü farklı bir şeyle yeniden adlandırmanız gerekecek. Beşinci Adım: Windows Update Hizmetini Yeniden Başlatın Son adım, Windows Update Hizmeti yedeklemesini başlatmaktır. Artık Windows Update ne zaman dosya indirirse, yeni oluşturulan klasörde depolanmalıdır. Editörün Seçimi. Sysget Ternimal Tasksel Linux ömür boyu ustalık paket kursu Supertuxkart: Eski bir yarış oyunu yeni bir grafik motor alıyor Sun mikrosistemi ile 'mysql' satın almanın ve 'mariadb' in yükselişinin hikayesi




Varsayılan indirme konumunu değiştirme

, time: 0:43





Windows 10'da Netflix içerik indirme konumunu değiştirme | Windows Haberleri


Windows 10 indirme konumunu değiştirme

Microsoft Edge İndirme Konumunu Değiştirme. 1. Microsoft edge internet tarayıcınızı tıklatarak açın. 2. Tıkla Menü butonu. Microsoft edge internet tarayıcınızı açmanız gerektiğinde, tarayıcı ekranınızın sağ üst köşesinde bulunan menü düğmesine erişin ve ardından üzerine tıklayın. 3. Tıklamak ayarlar. Bunu C: ProgramData Microsoft Search Data. Windows 10'da arama dizini konumunu değiştirmek için, aşağıdakileri yapın. Klasiği açın Kontrol Paneli app. Sağ üst köşedeki arama kutusuna 'Dizin Oluşturma' yazın. Listedeki 'Dizin Oluşturma Seçenekleri'ni  · Windows 10'da bir tür belge, resim veya video kaydettiğimizde, varsayılan olarak Belge, Görüntüler, Müzik, Videolar ve diğerleri gibi varsayılan klasörlerde saklanma eğilimindedir. Şimdi varsayılan klasörlerin konumunu değiştirme zamanı, bunun için Dosya Gezgini'ni açmalı ve şu anda taşıyacağımız klasörlerin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder